PODLAHY OVĚŘENÉ ČASEM! Since 1994. RODINNÁ firma. Profesionalita, kvalita, to nejlepší! / BEZBARIÉROVÉ domy a byty, žádné přechodové lišty ani dilatační mezery, žádné dlažby ve sprše! / NOVINKA: KOMPOZITNÍ RIGIDNÍ vinylové podlahy ParkettWorld za promo ceny -30%! Teplé, měkké, voděodolné, 150m2 bez přechodových lišt, protizvukové. / Prestižní prémiové dřevěné parkety ParkettWorld s voděodolným povrchem! Děláme z podlah a parket schody, dveře, stoly atd. ve stejné barvě! / HORMANN dveře a zárubně nejlepší ceny! / Designový nábytek BRIK! / Oficiální importér COREtec a VETEDY Česko, Slovensko a Maďarsko! / USSPA bazény a vířivky!

NEWS, Strana 2

Szeretné tudni, hogy a COREtec kompozit padló miért az egyik legjobb a piacon?

COREtec-FLOORS_logo_Q

A vinil padlót gyakran választják a vásárlók, mert vízállóak. De vajon minden vinilpadló elbírja azt, amit egy COREtec kompozit padló képes? Mi a ParkettWorldnél alaposan teszteljük a padlót, mielőtt elkezdjük a márka értékesítését. Tapasztalt padlómunkásaink kezén megy keresztül, akik jelenleg 29 éve dolgoznak a padlóburkoló iparban. Amikor elkezdtük tesztelni a padlót, extrém próbát tettünk vele, hogy megnézzük, valóban 100%-ban vízálló-e. A lamellát vízes akváriumba tettük, és vártuk, mi lesz vele. Hogy csavarodik-e, deformálódik-e, szétesik-e, elválik-e a lamella egyes rétegei stb.

 

blobid0-3

A mintát több mint 5 éve folyamatosan vízben tartjuk. És megerősíthetjük, hogy a COREtec padló valóban 100%-ban vízálló! A minta nem duzzadt, nem deformálódott és még mindig nem esik szét. Ha elképzelünk olyan gyakori baleseteket, amelyeket a padlónak el kell viselnie, mint például a mosogatógép szivárgása a konyhában, a mosógép szivárgása a fürdőszobában, egy szivárgó radiátor vagy a szomszéd fűtése - ez az, amit a COREtec kompozit padlónk kibír!

Jöjjön el és győződjön meg személyesen kassai központunkban. 2017 októberében még mindig vízben volt.

blobid0-2

Ezért a COREtec padlónk alkalmas fürdőszobák stb.

desert-coretec-naturals-50-lvp-805-1-web-1024x768

0372 B-evp-vinyl-flooring-roomscene

Vinylová podlaha COREtec Hamilton DUB 8mm click

Vinylová podlaha COREtec Cirrus KAMEŇ-DLAŽBA 8mm click

 Egy fantasztikus előnyhöz jut: minden helyiségben egységes a padló, vagyis azonos vastagságú, azonos hőmérsékletű a padló, ugyanaz a karbantartási struktúra az egész házban vagy lakásban. A kerekesszékkel megközelíthető lakást vagy házat könnyű felporszívózni vagy felmosóval kimosni, nem akadályoz sehol sem átmenősín, sem küszöb, és nem botlik el sehova. COREtec padlónk meleg és puha, és ha pl. a fürdőszobában soha nem fog fázni a lábadban, mint amikor a járdán sétálsz.

Az ügyfelek a jó hőátadás miatt választják a vinil padlót. Sok új építésű házban van padlófűtés, ill hűtés. COREtec kompozit padlóink ​​fantasztikus hőátadási paraméterekkel rendelkeznek (5 mm = 0,0318 K/W m2, 8 mm = 0,066 K/W m2, 15 mm = 0,109 K/W m2). A kompozit padló azt jelenti, hogy 50% kő és 50% szűz vinil keveréke. A kő akár 400 m2-es stabilitást jelent átmeneti csíkok és küszöbök nélkül, a szűz vinil pedig az egészséges belső teret, mert nem tartalmaz lágyítót, oldószert, ftalátot, ólmot stb. COREtec kompozit vinil padló vásárlásával Ön is biztosítja az egészséges beltéri levegőt!

Minden COREtec padlóléc integrált parafa alátéttel rendelkezik. Ez a COREtec alkotóinak kézirata. A parafaszőnyeg, mint tartósan megújuló forrásból származó természetes anyag, nemcsak vízálló (mert parafadugót nem használnának a borhoz), hanem perforált is, hogy a padlófűtésből származó hő jól átjusson. Kiegyenlítő hatása is van az aljzatra, mert elég megfigyelni a 4 mm/2 bm egyenetlenséget (Szlovákiában a szabvány 3 mm/2 bm, Csehországban a szabvány 2 mm/2 bm). ). A parafa alátétnek és összetételének köszönhetően a COREtec padló hangszigetelése is 20db-ig.

Látogassa meg üzleteinket, ahol akár 250 dekort is bemutatunk, ahol fa dekorok vagy csempe minták közül választhat. A vásárlónak általában hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy a sok kínált dizájn közül kiválaszthassa kedvencét. És gyakran előfordul, hogy több látogatáson, konzultáción kell keresztülmennie. A gyártó élettartam garanciát vállal a lakó- és háztartási helyiségek padlójára. A vásárló ezért életre szóló dekorációt szeretne választani. Mert még a COREtec padlóval sem vagyunk elég gazdagok ahhoz, hogy olcsó dolgokat vásároljunk. Ha már házban vagy lakásban laksz, akkor nem olyan egyszerű a padló cseréje, mert mindenhol van valami bútor stb.

A ParkettWorld hivatalos forgalmazó Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon. Csak minőségi termékeket és szolgáltatást kínálunk az egészséges belső térhez - ez a mi parkettánk!

Chcete vědět proč COREtec kompozitní podlaha patří mezi nejlepší na trhu?

COREtec-FLOORS_logo_Q

Vinylové podlahy si zákazníci často vybírají, protože jsou voděodolné. Zvládnou ale všechny vinylové podlahy to, co zvládne kompozitní podlaha COREtec? My v ParkettWorldu před tím, než spustíme prodej značky, si podlahu důkladně otestujeme. Přejde rukama našich zkušených podlahářů, kteří v současnosti již působí v podlahářské branži 29 let. Když jsme spustili testování podlahy, podrobili jsme ji extrémnímu testu, zda je skutečně 100% voděodolná. Lamelu jsme dali do akvária s vodou a čekali jsme, co se s ní bude dít. Zda se bude kroutit, deformovat, rozpadat, zda se budou oddělovat jednotlivé vrstvy lamely a pod.

 

blobid0-3

Vzorek máme nepřetržitě ve vodě již více než 5 let. A umíme potvrdit, že COREtec podlaha je skutečně 100% voděodolná! Vzorek není nabobtnalý, není zdeformovaný a stále se nerozpadává. Když si představíme běžné nehody, které podlahy mají zvládnout jako vytečení myčky v kuchyni, vytečení pračky v koupelně, vytečení radiátoru nebo vytopení sousedem – toto naše COREtec kompozitní podlaha zvládne!

Přijďte se přesvědčit do naší centrály v Košicích. Od října 2017 stále ponořená ve vodě.

blobid0-2

Proto naše COREtec podlaha je vhodná i do koupelny a pod.

desert-coretec-naturals-50-lvp-805-1-web-1024x768

0372 B-evp-vinyl-flooring-roomscene

Vinylová podlaha COREtec Hamilton DUB 8mm click

Vinylová podlaha COREtec Cirrus KAMEŇ-DLAŽBA 8mm click

 Získáváte jeden fantastický benefit: máte jednotnou podlahu ve všech prostorách, tedy máte v celém domě nebo bytě stejnou tloušťku, stejnou teplotu podlahy, stejnou strukturu pro údržbu. Bezbariérový byt nebo dům se snadno vysává nebo smývá mopem, nikde vám nezavadí žádná přechodová lišta nebo práh, nikde nezakopnete. Naše COREtec podlaha je teplá a měkká a když ji máte iv koupelně, nikdy nepocítíte chladný pocit na nohy, jako při chůzi po dlažbě.

Vinylové podlahy si zákazníci vybírají-li kvůli dobrému prostupu tepla. Mnoho nově postavených domů má podlahové topení, příp. chlazení. Naše COREtec kompozitní podlahy mají fantastické parametry pro přestup tepla (5 mm = 0,0318 K/W m2, 8 mm = 0,066 K/W m2, 15 mm = 0,109 K/W m2). Kompozitní podlaha znamená, že je směsí 50% kamene a 50% panenského vinylu. Kámen znamená stabilitu až 400 m2 bez přechodových lišt a prahů a panenský vinyl znamená zdravý interiér, neboť neobsahuje žádná změkčovadla, rozpouštědla, ftaláty, olovo a pod. Koupí COREtec kompozitní vinylové podlahy si zajistíte i zdravý vzduch v interiéru!

Každá lamela COREtec podlahy má integrovanou korkovou podložku. Je to rukopis COREtec tvůrců. Korková podložka jako přírodní materiál z trvale obnovitelných zdrojů je nejen voděodolná (neboť by se na víno nepoužívaly korkové zátky), ale je také perforovaná, aby dobře propouštěla teplo z podlahového topení. Také působí vyrovnávající na podklad, protože stačí dodržet nerovnost 4 mm na 2 bm (v Čechách norma 3 mm/2 bm, v Čechách je norma 2 mm na 2 bm). COREtec podlaha je díky korkové podložce a své skladbě také protizvuková až 20db.

Navštivte naše prodejny, kde vám ukážeme až 250 dekorů, kde si můžete vybrat dřevodekory nebo dlažební designy. Zákazník obvykle potřebuje delší dobu k tomu, aby si z množství nabízených designů vybral svůj oblíbený. A častokrát se stává, že musí absolvovat několik návštěv a konzultaci. Výrobce poskytuje na podlahu do bytových a domovních prostor doživotní garanci. Zákazník si proto chce vybrat dekor na celý život. Protože iu COREtec podlahy platí, že nejsme tak bohatí, abychom si kupovali levné věci. Pokud už bydlíte v domě nebo v bytě, není tak jednoduché vyměnit podlahu, protože všude je nějaký nábytek atp.

ParkettWorld je autorizovaným distributorem v Čechách, na Slovensku a v Maďarsku. Nabízíme jen kvalitní produkty a servis pro zdravý interiér – to je naše parketa!

Akadálymentes lakás vagy ház. A COREtec akár 400 m2-t kínál a helyiségek közötti tágulási hézagok nélkül

COREtec-FLOORS_logo_Q

A COREtec kompozit vinil padló azt jelenti, hogy 50% kő és 50% szűz vinil keveréke. A kő akár 400 m2-es stabilitást jelent átmeneti csíkok és küszöbök nélkül, a szűz vinil pedig az egészséges belső teret, mert nem tartalmaz lágyítót, oldószert, ftalátot, ólmot stb.

Vinylova podlaha Imperial 1207 z chodby bez prechodovej listy do sprchy

COREtec padlónk alkalmas fürdőszobák stb. Egy fantasztikus előnyhöz jut: minden helyiségben egységes a padló, vagyis azonos vastagságú, azonos hőmérsékletű a padló, ugyanaz a karbantartási struktúra az egész házban vagy lakásban. Egy akadálymentes lakás, ház könnyen felporszívózható, vagy felmosóval kimosható, sehol nem áll az utadba átmenetrúd, küszöb, nem botlik meg sehol, a kosz nem tapad oda.A COREtec padlónk meleg és puha, és amikor a fürdőszobában tartózkodik, soha nem fogja érezni a hideget a lábán, mint amikor csempén jár.

 

400m2_1

400m2_2

400m2_3

400m2_4

400m2_5

Bezbariérový byt nebo dům. COREtec nabízí až 400 m2 bez diletačních mezer mezi místnostmi

COREtec-FLOORS_logo_Q

COREtec kompozitní vinylová podlaha znamená, že je směsí 50% kamene a 50% panenského vinylu. Kámen znamená stabilitu až 400 m2 bez přechodových lišt a prahů a panenský vinyl znamená zdravý interiér, neboť neobsahuje žádná změkčovadla, rozpouštědla, ftaláty, olovo a pod.

Vinylova podlaha Imperial 1207 z chodby bez prechodovej listy do sprchy

Naše COREtec podlaha je vhodná i do koupelny a pod. Získáváte jeden fantastický benefit: máte jednotnou podlahu ve všech prostorách, tedy máte v celém domě nebo bytě stejnou tloušťku, stejnou teplotu podlahy, stejnou strukturu pro údržbu. Bezbariérový byt nebo dům se snadno vysává nebo smývá mopem, nikde vám nezavadí žádná přechodová lišta nebo práh, nikde nezakopnete, nedrží se tam špína. Naše COREtec podlaha je teplá a měkká a když ji máte i v koupelně, nikdy nepocítíte chladný pocit na nohy, jako při chůzi po dlažbě.

 

400m2_1

400m2_2

400m2_3

400m2_4

400m2_5

Egészséges belső tér. A COREtec kompozit vinil padlónak köszönhetően egészséges beltéri levegőt biztosít. Hogyan lehetséges?

COREtec-FLOORS_logo_Q

A COREtec kompozit vinil padló azt jelenti, hogy 50% kő és 50% szűz vinil keveréke. A kő akár 400 m2-es stabilitást jelent átmeneti csíkok és küszöbök nélkül, a szűz vinil pedig az egészséges belső teret, mert nem tartalmaz lágyítót, oldószert, ftalátot, ólmot stb. COREtec kompozit vinil padló vásárlásával Ön is biztosítja az egészséges beltéri levegőt!

A COREtec kompozit vinilpadlót minősített laboratóriumokban tesztelik. Szigorúbb beltéri levegőminőségi tanúsítványokkal rendelkezik.

Tanúsítvány a legmagasabb beltéri levegőminőségért A+
 
Green_guard_gold
 
Tanúsítvány a legmagasabb beltéri levegőminőségért Green guard gold
 
pb
 
Ólommentes tanúsítvány
 
 
Ftalátmentes tanúsítvány
 
EC1
 
Tanúsítvány a legmagasabb beltéri levegőminőségért EC1
 
 
Tanúsítvány a legmagasabb beltéri levegőminőségért DIBt
 
 
Tanúsítvány a legmagasabb beltéri levegőminőségért AgBB
 
m1
 
Tanúsítvány a legmagasabb beltéri levegőminőségért M1
 
Zdravy_interier

 

Zdravý interiér. Díky COREtec kompozitní vinylové podlaze máte zdravý vzduch v interiéru. Jak je to možné?

COREtec-FLOORS_logo_Q

COREtec kompozitní vinylová podlaha znamená, že je směsí 50% kamene a 50% panenského vinylu. Kámen znamená stabilitu až 400 m2 bez přechodových lišt a prahů a panenský vinyl znamená zdravý interiér, neboť neobsahuje žádná změkčovadla, rozpouštědla, ftaláty, olovo a pod. Koupí COREtec kompozitní vinylové podlahy si zajistíte i zdravý vzduch v interiéru!

COREtec kompozitní vinylová podlaha je testována v certifikovaných laboratořích. Disponuje napřísnějšími certifikáty kvality ovduší v interiéru.

Certifikát pro nejvyšší kvalitu ovzduší v interiéru A+
 
Green_guard_gold
 
Certifikát pro nejvyšší kvalitu ovzduší v interiéru Green guard gold
 
pb
 
Certifikát bez olova
 
 
Certifikát bez ftalátů
 
EC1
 
Certifikát pro nejvyšší kvalitu ovzduší v interiéru EC1
 
 
Certifikát pro nejvyšší kvalitu ovzduší v interiéru DIBt
 
 
Certifikát pro nejvyšší kvalitu ovzduší v interiéru AgBB
 
m1
 
Certifikát pro nejvyšší kvalitu ovzduší v interiéru M1
 
Zdravy_interier

 

Miért használnak parafa alátétet a COREtec padlóhoz?

COREtec-FLOORS_logo_Q

Minden COREtec padlóléc integrált parafa alátéttel rendelkezik. Ez a COREtec alkotóinak kézirata.

A parafaszőnyeg, mint tartósan megújuló forrásból származó természetes anyag, nemcsak vízálló (mert parafadugót nem használnának a borhoz), hanem perforált is, hogy a padlófűtésből származó hő jól átjusson. Kiegyenlítő hatása is van az aljzatra, mert elég megfigyelni a 4 mm/2 bm egyenetlenséget (Szlovákiában a szabvány 3 mm/2 bm, Csehországban a szabvány 2 mm/2 bm). ).

Korková podložka2

A COREtec padló a parafa alátétnek és összetételének köszönhetően 20 db-ig hangszigetelő.

Korková podložka1

 

 

Proč COREtec podlaha používá korkovou podložku?

COREtec-FLOORS_logo_Q

Každá lamela COREtec podlahy má integrovanou korkovou podložku. Je to rukopis COREtec tvůrců.

Korková podložka jako přírodní materiál z trvale obnovitelných zdrojů je nejen voděodolná (neboť by se na víno nepoužívaly korkové zátky), ale je také perforovaná, aby dobře propouštěla teplo z podlahového topení. Také působí vyrovnávající na podklad, protože stačí dodržet nerovnost 4 mm na 2 bm (v Čechách norma 3 mm/2 bm, v Čechách je norma 2 mm na 2 bm).

Korková podložka2

COREtec podlaha je díky korkové podložce a své skladbě také protizvuková až 20 db.

Korková podložka1

 

 

Élettartam garancia a COREtec padlókra. Mit jelent?

COREtec-FLOORS_logo_Q

A gyártó élettartam garanciát vállal a lakó- és háztartási helyiségek padlójára. A vásárló ezért életre szóló dekorációt szeretne választani. Mert még a COREtec padlóval sem vagyunk elég gazdagok ahhoz, hogy olcsó dolgokat vásároljunk.

Dozivotna_garancia

 

Az életre szóló garancia azt jelenti, hogy Ön, mint első vásárló, időkorlát nélkül élvezheti a COREtec padló tulajdonságait. A COREtec kompozit vinil padló teljes mértékben működőképes lesz egész életében.

bytovy_priestor1

 

A lécek között nem lesz hézag (maximum 4 mm-t kell figyelni az alap 2 bm-enkénti egyenetlenségére), a padló elviseli a felületen lévő folyadékokat, mint pl. bor, ketchup, gyümölcslevek stb. A felső réteg az ún top layer a felső réteget, kivéve a dekoratív réteget.

 

bytovy_priestor

10_garancia

 

A 10 év garancia az üzlethelyiségekre vonatkozik.

komercny_priestor

 

A kereskedelmi helyiségekben megnövekedett a mozgó emberek száma, ezért a padlóra vonatkozó követelmények sokkal nagyobbak, mint a lakóterekben.

 

udrzba

 

A COREtec® padlók annyira jók, hogy más is élvezheti őket.

A COREtec®-nél nagy jelentőséget tulajdonítunk a fenntarthatóságnak. A többrétegű, többkomponensű padlónk újrahasznosítása magas energiaköltséggel jár, ami azt jelenti, hogy megfelelőbb a körkörös megoldás a padló újrafelhasználásával. Ezért állunk elő egy környezetbarát megoldással: a Second Life padlók végtelen újrafelhasználáson alapuló beállítása – ez a megközelítés egyedülálló a mi ágazatunkban.
A többrétegű vízálló tömör padlók megalkotóiként mi vagyunk az első gyártók, akik visszavételi szolgáltatást hozunk létre, és új életet adunk egy használt padlónak. Ezt a Second Life Floors-t kezdetben jótékonysági és ifjúsági szervezeteknek ajánlják fel. Új szolgáltatásunknak társadalmi dimenziója is van, mivel a használt padlók tisztítását végző cég összetett munkaakadályokkal küzdő embereket alkalmaz. Speciálisan kifejlesztett környezetbarát COREtec ® termékeket fognak használni a bontott padló tisztításához, így a régi padló újszerűnek tűnik.
A Second Life Floors-nak köszönhetően régi padlója valódi második esélyt kap. És ezért Ön is hozzájárul egy fenntarthatóbb világhoz!

2 zivot

Doživotní garance na COREtec podlahy. Co to znamená?

COREtec-FLOORS_logo_Q

Výrobce poskytuje na podlahu do bytových a domovních prostor doživotní garanci. Zákazník si proto chce vybrat dekor na celý život. Protože iu COREtec podlahy platí, že nejsme tak bohatí, abychom si kupovali levné věci.

Dozivotna_garancia

 

Doživotní garance znamená, že vy jako první zákazník si můžete užívat vlastností COREtec podlahy bez omezení času. Kompozitní vinylová podlaha COREtec bude plně funkční po dobu vašeho života.

bytovy_priestor1

 

Nebudete mít žádné spáry mezi lamelami (třeba dodržet max. 4 mm na 2 bm nerovnost podkladu), podlaha snese jakékoliv tekutiny na povrchu jako např. 100%. víno, kečup, džusy a pod. Vrchní vrstvu tzn. top layer neprošúchate až na dekorační vrstvu.

 

bytovy_priestor

10_garancia

 

10 letá garance se vztahuje na komerční prostory.

komercny_priestor

 

V komerčních prostorách je zvýšený počet se pohybujících osob a proto i nároky na podlahu jsou mnohem větší než v bytových prostorách.

 

udrzba

 

COREtec® podlahy jsou tak dobré, že někdo jiný si je může znovu užít.

V COREtec® připisujeme velký význam udržitelnosti. Recyklace naší vícevrstvé vícesložkové podlahy má vysoké energetické náklady, což znamená, že kruhové řešení s opětovným použitím podlahy je vhodnější. Proto přicházíme s environmentálním přátelským řešením: nastavit podlahy Second Life na základě nekonečného opětovného použití – přístup, který je v našem sektoru jedinečný.
Jako tvůrci vícevrstvých vodotěsných pevných podlah jsme první z výrobců, kteří zřídili službu zpětného odběru a dali použité podlaze nový život. Tento Druhý život podlahám bude zpočátku nabízen charitativním organizacím a mládežnickým organizacím. Naše nová služba má také celospolečenský rozměr, protože firma, která se postará o čištění použitých podlah, zaměstnává lidi se složitými překážkami v práci. Budou používat speciálně vyvinuté ekologicky přátelské COREtec ® produkty pro čištění rozebrané podlahy, díky čemuž bude stará podlaha vypadat jako nová.
Díky Druhému životu podlahám dostane vaše stará podlaha skutečnou druhou šanci. A proto také přispíváte k více udržitelnému světu!

2 zivot